YOGA SENSATION

Yoga Sensation - преливаща и ритмична йога практика

Заниманието по Йога Сенсейшън е ритмична и преливаща йога практика. В нея се набляга изключително на техниките за разтягане на мускулатурата и сухожилията, увеличаване на функционалните възможности на тялото, както и увеличаването на виталния капацитет на дробовете.  Методиката, както и наборът от упражнения са специално предназначени към подобряване на състоянието на опорно-двигателния апарат. Техниките са разнообразни и ефективни, но съобразени с индивидуалните възможности на всеки.

_________________________________________

  • Кога и къде?..
    • Зала НХК В-3.2 / Бургас;
    • всеки ПОНЕДЕЛНИК от 18:30 часа до 19:30 часа

_________________________________________

С кого?

Рафи Епитропова – Йога преподавател по Хатха Йога с увлечение към „Виняса Йога“.  Както казва самата тя: Аз съм позитивно и лъчезарно йоги, винаги готово за нови асани. Обичам природата и за мен йога е най-добрия начин да се свържа с нея. Практикувам Виняса и обичам по-динамичните практики. А вие?..

_________________________________________

Йога Сенсейшън е полезна за поддържане на физическо и душевното равновесие. Тя учи своите привърженици на възстановяване на емоционалните и физически блокажи, което е толкова важно в ежедневния живот, изпълнен със стрес.

Йога Сенсейшън е достъпна за всички желаещи. Упражненията се изпълняват в определен ритъм, който не натоварва сърцето. Вие ще откриете в своето тяло нови и неочаквани възможности, които ще ви позволят да усъвършенствате своя живот, като го поставите на ново, по-качествено ниво, пълно със здраве и щастие. Редовното практикуване увеличава и подобрява количеството и качеството на прана/фина кислородна частица/, изчиства блокираните нади и чакри, в резултат на което практикуващият се чувства енергичен, ентусиазиран и позитивен. Практикувана правилно под правилния надзор пранаяма внася хармония между тялото, ума и духа, правейки ни физически, умствено и духовно силни.

_________________________________________

– >  Цена на картите:

80 лв. с 10 посещения със срок от един месец. / * само тази карта може да се ползва от двама души.

68 лв. с 8 посещения със срок от един месец.

38 лв. с 4 посещения със срок от един месец.

12лв. еднократно посещение.

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

_________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995 

_________________________________________

ВАЖНО! Работим и с карти на:

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

→  Психологична Зона Бургас

→  Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!