ЙОГА и МЕДИТАЦИЯ

Клас по Йога и Медитация - подходящ за всеки

Какво ще кажеш да се потопим в света на Ин Йога и Медитацията. Нежен и плавен йога клас с акцент върху отпускането на тялото и ума. Практиката е лека и насочена навътре към нас самите, в преоткриване на собствения ни свят. Асаните работят в дълбочина с фокус върху отпускане на фините части на тялото и поддържане на медитативно състояние. Една прекрасна възможност с която да приключим седмицата подобаващо. Или с други думи – заповядай на едно лично и съкровено пътуване до най-дълбоките кътчета на душата си.

Как бихме описали практиката? Това е повече от практика. Това е истински празник за сетивата, тялото и емоциите. С тази вдъхновяваща практика ще се учим на търпение, на вътрешен мир и мъдрост.

Ще се обърнем към вътрешното си аз, за да открием един съвсем нов начин за общуване със самите себе си, а накрая, релаксирани и спокойни, ще благодарим за всичко изживяно тук и сега, в настоящия момент.

Чрез разтягащи пози, близо до земята, в които ще задържим по-дълго, ще се подготвим за Медитация под вълшебните и омайващи звуци на специално подготвени мантри.  В този клас ще наблегнем върху лесната адаптация на всеки, който никога не е пробвал да прави Йога и на всеки, който има вече изградена лична практика.

_________________________________________

  • Кога и къде?..
    • Зала НХК В-3.2 / Бургас;
    • ПЕТЪК от 18:30h. до 19:30 часа

_________________________________________

  • За водещата:

Занимавам се с Йога от 2017 г. За мен йога е път към вътрешния свят на човека. Практикувам предимно Виняса, Ин, Хатха и Йога Нидра. Обичам да споделям пракитиките си с други хора и се наслаждавам истински, когато енергията е споделена. Вярвам, че животът е прекалено кратък за да бъдем нещо друго освен щастливи.

_________________________________________

– >  Цена на картите:

80 лв. с 10 посещения със срок от един месец. / * само тази карта може да се ползва от двама души.

68 лв. с 8 посещения със срок от един месец.

38 лв. с 4 посещения със срок от един месец.

12лв. еднократно посещение.

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

______________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995

______________________________________________

ВАЖНО! Работим и с карти на:

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

– Психологична Зона Бургас

– Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!