SLOW FLOW YOGA

SLOW FLOW - клас подходящ за всеки

Какво ще кажете да практикуваме заедно йога в адаптиран клас където ще наблегнем върху приспособяването на всеки спрямо неговите собствени възможности. Един клас воден от Стефи в залите на Йога Зона Бургас.

Практика, която ще ни покаже, че  Йога не е само начин за раздвижване. Тя е пресечната точка на ума, тялото и душата! Този клас ще бъде фокусиран върху усещането на тялото и отпускането на съзнанието. Ще слеем себе си с движението посредством бавен флоу, докато постепенно освобождаваме всяка мисъл от изминалия ден. Ще се потопим в йога практика, която ще ни донесе вътрешен мир и баланс.

Бавен и лек виняса флоу, който работи с позите в дълбочина. Движенията са плавни и с осъзнаване на тялото и усещанията във всеки един момент. Плавните преходи между винясите изграждат сила, баланс и устойчивост като в същото време са нежни към тялото и предотвратяват наранявания. Практиката е изградена така, че да позволи на всеки да изследва собственото си тяло с неговите качества и специфики и да предизвика границите си с приемане и любов към себе си.

_________________________________________

  • Кога и къде?..

    • Зала НХК В-3.2 / Бургас;

    • СРЯДА от 18:30 часа до 19:30 часа

_________________________________________

 За водещата:

Занимавам се с Йога от 2017 г. За мен йога е път към вътрешния свят на човека. Практикувам предимно Виняса, Ин, Хатха и Йога Нидра. Обичам да споделям пракитиките си с други хора и се наслаждавам истински, когато енергията е споделена. Вярвам, че животът е прекалено кратък за да бъдем нещо друго освен щастливи.

_________________________________________

– >  Цена на картите:

80 лв. с 10 посещения със срок от един месец. / * само тази карта може да се ползва от двама души.

68 лв. с 8 посещения със срок от един месец.

38 лв. с 4 посещения със срок от един месец.

12лв. еднократно посещение.

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

______________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995

______________________________________________

ВАЖНО! Работим и с карти на:

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

– Психологична Зона Бургас

– Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!