16+ HEELS DANCE – ХОРЕОГРАФИЯ

Клас по 16+ HEELS DANCE - подходящ за лица над 16 години

Съвременна хореография и модерен балет за всички пораснали деца (18+) с професионален  прeподавател в тази област. Този клас е подходящ за лица над 16 години.

Този клас е за теб, ако:

Когато си бил/а малко дете си мечтал/а да танцуваш красиво..

Когато си бил/а малко дете си танцувал/а и искаш да го направиш отново..

Не си танцувал/а никога, но имаш  желание за ново уникално преживяване..

Ако на едно от твърденията си отговорил с „ДА” – време е да се свържеш с нас. Очакват те приказни емоции само за теб…

Нов танцов стил на движение, който започва да се радва на особена популярност сред хора търсещи двигателна свобода и психологическа отмора. Танц характеризиращ безусловна любов и свобода на изразяване. Темата на този клас е „Любов към себе си”. Уникален начин с който ще се научим да контролираме тялото и емоциите си! Чувствена и съблазнителна хореография с която ще подобрим здравето си, гъвкавостта на тялото и ще повдигнем самочувствието си.

16+ HEELS DANCE  е отличен избор за всеки мечтаещ да инсценират красиви, емоционални и чувствени танци съчетани с подходяща физическа активност и гъвкавост. Едно от предимствата на това групово занимание, е че не ви се налага да имате предварителна физическа подготовка или да сте тренирали някакъв вид танци. Единственото необходимо е бутилка вода и добро настроение, което ще се удвои по време на танците.

Какво представлява?

Преди да започнете да практикувате, този стил е добре да знаете, че натоварва комплексно всички мускулни групи в тялото, акцента е върху краката и ръцете, които са стожер на гръбначния стълб. Има специфично редуване на плавни и разтягащи движения в комбинация с резки и емоционално наситени движения. Това ни помага да изразим цялата насъбрала се творческа енергия в нас. Музиката за този танц е специално подбрана с някои контрастни преходи, за да може да изрази същност на хореографията.

⇒ Важно е да се знае, че 16+ HEELS DANCE  не набляга само на физиката, а служи и за психологическо разтоварване. Ако мислите, че сте в тежък емоционален период, то тогава този стил е подходящият творчески начин за решаване на емоционални конфликти. Не забравяйте, че чрез движенията и тактилния контакт човек може да почувства онези моменти на емоционална близост, които отдавна е изгубил.

16+ HEELS  DANCEподобно на скулптор, има добър ефект върху поддържането на подходящата физическа форма, като тренира и развива всички мускулните групи. Тъй като има сериозен разход на енергия от организма, ще обърнем сериозно внимание на правилното хранене.

_________________________________________

С кого ще тренирате?

Маша Кудак е професионалист с 14 годишен танцов опит. От 4 години работи с деца и възрастни. Преподавател по контемпорари, модерен балет, jazz-funk, high heels.

_________________________________________

Къде и Кога?

  • Зала НХК С-1.2 / НЕДЕЛЯ от 13:00 до 14:00 часа;
  • Очаквайте новите ни класове през седмицата в зала НХК;

_________________________________________

Цена на картите:

12 лв. за еднократно посещение.

44 лв. с 4 посещения със срок от един месец.

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

_________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995

_________________________________________

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

Психологична Зона Бургас

Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!