ХАТХА ЙОГА за НАЧИНАЕЩИ

Хатха Йога - Курс за начинаещи

Здравейте приятели…

Ние от Йога Зона Бургас отново се впускаме в приключение, като стартираме един напълно нов Йога клас, подходящ за всеки, който иска да се впусне в дълбините на изкуството на тази практика. Време е отново да балансираме тялото и съзнанието си, стартирайки нов клас – по Класическа Хатха Йога. Ще наблегнем върху лесната адаптация на всеки, който никога не е пробвал Йога или хората, които са прекъснали за определено време своята лична практика.

Този час ще бъде една прекрасна възможност да се докоснеш до красотата на този прекрасен стил Йога и то в удобно за теб време и час. Една великолепна възможност да се фокусираш върху здравето на ума и тялото, като средства, водещи до вътрешен покой. Това е истинското обединяване на нашата воля и нашият ум с нашето тяло. В този час ти ще имаш възможността да дисциплинираш тялото, интелекта, ума и емоциите си, като същевременно тренираш душевното равновесие и спокойствието в живота и във всичките му аспекти…

________________________________________

  • Кога и къде?..
    • Зала НХК В-3.1 / Бургас;
    • Всеки ВТОРНИК и ЧЕТВЪРТЪК от 18:00h. до 19:00 часа

_________________________________________

С кого?..

Елена Кулева – През 2013г.  завършва Национална Спортна Академия „Васил Левски“ в София – специалност „ Инструктор по Йога.“ Преминава редица курсове, организирани от Българска Федерация по Йога: „Анатомия и физиология на висшите йога практики“- 2019г.; „Традиционното разбиране за пранаяма и методи за нейното преподаване“- 2014г.; „ Мантра йога за здраве и хармония“- 2018г.  През 2021г преминава курс по Йога терапия, с лектор д-р Балекар – директор на „Колеж по йога и културен синтез“ – Кайвалядхама.

Мариела Теодосиева – Преподавател с над 10 годишна практика и споделен опит в йога. Като нейна страст определя – Виняса Йога. Както тя самата споделя: – „Целта на моите практики е всеки да се чувства по-комфортно в тялото си и да се научи на контрол над действията и мислите си.“

_________________________________________

⇒ Какво сме подготвили:

Плавно навлизане в системата на Хатха йога. Програмата ще се развива на етапи, като ще бъде съобразена с индивидуалните потребности на всеки участник. Подробно разясняване на изпълнението на всяко упражнение /Асана/, както и нейното въздействие върху тялото и техниката на изпълнение. Ще има съществен акцент върху дишането – /Пранаяма/. В допълнение ще присъстват техники за релаксация, концентрация и медитация, които ще обогатят практиката и ще я направят още по-пълноценна.

ॐ. Твоята Йога Практика: Тази специално подбрана практика въздейства цялостно върху физическото здраве, за правилното функциониране на органите и системите в тялото. Практикуването на Йога в този комплекс, ще Ви помогне да пречистите тялото си от всички натрупани към момента токсини и отлагания, като същевременно има въздейства над вътрешния комфорт и над психиката. Асаните се изпълняват плавно, чрез преливане, като се акцентира върху собствения дъх. По този начин се тонизира тялото, а ума се освобождава от ежедневния стрес и напрежение. Целта е да подобрим стойката на тялото, да усъвършенстваме позите, за да извлечем максимум полза от ефекта им върху нас. Часовете включват основен комплекс от упражнения и техни варианти, както и динамични комбинации за подобряване на издръжливостта, силата и гъвкавостта /това води до тонизиране на органите и детоксикация на тялото/. В програмата има дихателни техники, техники за релаксация, концентрация и медитация, които правят практиката още по-лесна и приятна. Всеки участник изпълнява асаните и другите техники според своите възможности като, в случай че се затруднява или има нужда от по-силна практика, му се предлагат алтернативни варианти за изпълнение.

_________________________________________

-> Цена на картите:

80 лв. с 10 посещения със срок от един месец. / * само тази карта може да се ползва от двама души.

68 лв. с 8 посещения със срок от един месец.

38 лв. с 4 посещения със срок от един месец.

12лв. еднократно посещение.

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

______________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995.

______________________________________________

ВАЖНО! Работим и с карти на:

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

– Психологична Зона Бургас

– Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!