DANCE STRECH-ХОРЕОГРАФИЯ

DANCE STRECH / ХОРЕОГРАФИЯ - клас подходящ за деца и тинейджъри

Нов танцов стил на движение, който започва да се радва на особена популярност сред децата и младите хора търсещи двигателна свобода и психологическа отмора.

“Dance Stretch” е отличен избор за деца и подрастващи, мечтаещи да инсценират красиви, емоционални и чувствени танци съчетани с подходяща физическа активност и гъвкавост. Едно от предимствата на това групово занимание, е че децата ви не се налага да имат предварителна физическа подготовка или да са тренирали някакъв вид танци. Единственото необходимо е бутилка вода и добро настроение, което ще удвоят по време на танците.

Какво представлява?

Преди вашите деца да започнат да практикуват, този стил е добре да знаете, че натоварва комплексно всички мускулни групи в тялото, акцента е върху краката и ръцете, които са стожер на гръбначния стълб. Самата дума „strech“ се превежда като „разтягащ“ – точно от тук идва и цялата методология в танца.

Има специфично редуване на плавни и разтягащи  движения в комбинация с резки и емоционално наситени движения. Това способства вашите деца да изразят цялата насъбрала се творческа енергия в тях. Музиката за този танц е специално подбрана с някои контрастни преходи, за да може да изрази самата същност на танца.

Важно е да се знае, че „Stretch“ не набляга само на физиката, а служи и за психологическо разтоварване. Ако мислите, че вашите деца са в тежък емоционален период, то тогава този стил е подходящият творчески начин за решаване на вътрешни проблеми. Не забравяйте, че чрез движенията и тактилния контакт човек може да почувства онези моменти на емоционална близост, които отдавна е изгубил.

„Stretch“, подобно на скулптор, има добър ефект върху поддържането на подходящата физическа форма, като тренира и развива всички мускулните групи. Тъй като има сериозен разход на енергия от организма, ще обърнем сериозно внимание на правилното хранене.

_________________________________________

С кого ще тренират вашите деца?

Маша Кудак е професионалист с 14 годишен танцов опит. От 4 години работи с деца и възрастни. Преподавател по контемпорари, модерен балет, jazz-funk, high heels.

_________________________________________

  • Кога и къде?..

→ Зала НХК С-1.2 / Бургас:

  • всяка СЪБОТА от 11:00 часа до 12:00 часа – 1 ва група от 3-7г;
  • всяка СЪБОТА от 12:00 часа до 13:00 часа – 2 ра група от 8-14г.;
  • всяка НЕДЕЛЯ от 11:00 часа до 12:00 часа – 1 ва група от 3-7;
  • всяка НЕДЕЛЯ от 12:00 часа до 13:00 часа – 2 ра група от 8-14г;

_________________________________________

Танците за деца и подрастващи са безусловна любов и свобода на изразяване в света в който живеем.  Любовта към себе си е това с което ще се занимава нашият клас. Ще ви покажем как можем да контролираме тялото си чрез танц. И да не забравяме за здравето, гъвкавостта и разтягането – на това ще посветим последната част от нашата тренировка.

_________________________________________

– >  Цена на посещение или месечна карта за деца и младежи до 16 години:

10лв. – еднократно посещение

36лв. – месечна карта с 4 посещения

Записването е предварително, тъй като местата са ограничени!

Важно! Децата се разделят по възрастови групи, след запълване на бройката.

_________________________________________

Телефони за връзка: 0888315995

_______________________________________________

Последвайте ни във Фейсбук страниците ни:

Психологична Зона Бургас

Йога Зона Бургас

error: Content is protected !!